Freedom Finance

freedom finance sverigelånet

Privatlån, Samlingslån, Lån med betalningsanmärkningar. Hos Freedom Finance kan du göra 1 ansökan med 1 UC och låna pengar snabbt från 40 olika banker och långivare.

LÅneförmedlare
5000 – 600.000 kr

Freedom Finance

Subheader

Om Freedom Finance

Freedom Finance är en låneförmedlare som har funnits i Sverige i över 20 år. De förmedlar lån och är fristående från långivare och banker. Bakom Freedmo Finance står Zmarta Group, med över 200 anställda utplacerade i Sverige, Helsingfors och Hamburg.

freedom finance sverigelånet

Privatlån

Freedom Finance ger dig möjligheten att hitta privatlån utan säkerhet till låg ränta.

Samlar lån

Att samla lån via Freedom Finance är enkelt. Du fyller i en låneansökan och kryssar i valen ”samla lån” och din ansökan anpassas till långivare som har samlingslån i sitt utbud.

Endast 1 UC

Endast 1 UC kommer att tas när du ansöker. Däremot kommer över 40 banker att få din ansökan och chansen till att få lån blir betydligt större än om du enbart ansöker hos en bank.

Om Freedom Finance

Freedom Finance är ingen nybörjare på lånemarknaden, utan har arbetet med låneförmedling sedan år 1999. Freedom Finance är alltså ett av de företag inom finans, som har längst erfarenhet av låneförmedlare. Numera ingår låneförmedlaren i Zmarta Group, vilka också har hjälpt många kunder i både Sverige, Finland, Norge och Tyskland.

Freedom Finance är marknadsledande inom låneförmedling och beviljar hundratals lån i veckan.

Låna via Freedom Finance

Vi Freedom Finance ansöka du enkelt om lån från 5 000 kr till och 600 000 kr och kan välja återbetalningstider mellan 1 och 15 år. Freedom Finance långivare är ofta ett vad när du behöver extra kapital, eller samla snabblån och dyra krediter.

På grunda av att Freedom Finance samarbetar med så många banker, så kan de erbjuda stora privatlån med snabba utbetalningar. Du väljer själv vilken av bankernas erbjudande du vill acceptera. Att ha betalningsanmärkningar är inget problem om du vill ansöka lån här. Det finns långivare i deras portfölj som lånar ut pengar trots att man har betalningsanmärkningar. Lånen via Freedom Finance kan även användas som topplån på bostad eller om man behöver ett billån och inte har pengar till handpenningen. Du kan då låna till hela eller delar av billånet.

freedom finance lån

Kontakt

Freedom Finance
Kreditservice AB
Polisgatan 4
262 21 Ängelholm

0431-47 47 00
info@freedomfinance.se

Öppettider

Måndag – Söndag
Dygnet runt

Villkor

  • Betalningsanmärkning ok
  • Fyllt 18 år
  • Inkomst 100 000 kr/år
  • Svenskt mobilnummer
  • Svenskt bankkonto

Utbetalning

Alla offerter klara inom 24 tim

Freedom Finance samarbetar med 40 långivare, bland annat Ikano Bank, Santander, Wasa Kredit, Marginalen, Northmill, m.fl

Att ansöka lån via Freedom Finance är lika enkelt som att låna direkt hos en bank, men bättre. Du väljer lånebelopp och amorteringstid och anger dina personuppgifter precis som hos vilken bank som helst. Sedan görs en kreditprövning via UC och din ansökan hamnar på bordet hos även 40 banker. SÅ vill du låna pengar snabbt och få erbjudande från många banker samtidigt, men att endast 1 kreditupplysning från UC ska göras, så är Freedom Finance rätt val för dig.